Ohlo!
Dagen började med soffmys framför Supernatural medan stormen yrde utanför. Självklart var detta ackompanjerat med en multi-vitamin smoothie! Nomnom!

Sedan blev det en promis med syster och systerson i det mysiga (men blåsiga) höstvädret. Vi tog en sväng förbi en garnaffär så ni kan ju ana vad jag pysslat med de senaste timmarna hoho! Virkning är min passion och lyckats åstadkomma några mössor denna kväll:)  

Nu ska jag sova!
Peace!;*


Ohlo!
Vaknade imorse och första tanken var "nej, jag rör mig inte ur sängen idag". Men tog mig, om än motvilligt, ur sängen och påbörjade min morgonprocedur. Läxa lärd: ge aldrig upp!

För efter en springtur i regnet, så satt jag på bussen mot skolan med ett litet lyckorus. (Good drug)

Ibland behöver man en kick i stussen och idag var det jag som sparkade mig själv(samt regnet haha) Borde kanske börja ta en springtur på morgon. Energikick! 

Tyvärr tog magen/ryggen och min extrema trötthet överhand på eftermiddagen och jag åkte hem ca två timmar tidigare. Ibland funkar inte livet som det ska helt enkelt;) Men det är ok om man faller ibland!

Så ikväll har jag vilat, målat och slökollat serier. Välbehövligt.

Nu; skönhetssömn!
Peace!;* 

Ohlo!
Idag när jag stod och väntade på bussen så insåg jag att 0 grader är för kallt för mig och att jag inte har en ordentlig jacka. Så efter att ha sökt på nätet som en blodhund på jakt efter sitt byte så fann jag tillslut en jacka. 

Studentrabatt på't dessutom, kan inte bli annat än glá! 

Jackan är beställd från zalando.se och heter 'Modström - GONE FAKE FUR'.
Fejkpäls, såklart! Skulle aldrig välja annat:) Priset är 1805kr! (10% rabatt om du är student och beställt studentkort)

Godnatt gosisar! 
Peace! ;*