Idag fick jag banne mig en mysdress köpt! (Följde ditt råd Linda hihi.) Ljuslila! :) Mys, mys, mys!
Och idag blev även Soja kastrerad och sådär ­­­­­­­­­­­­pigg som hon är på bilden ovan är hon nu.. Arg är hon också för att hon varken får mat eller klättra upp på loftet, så har händerna mer eller mindre fulla med att passa henne... Anledning till varför jag hållit på med det här inlägget i en timme nu hahaha.
Sitter för tillfället och väntar på Lillhammarns ankomst (när det nu blir hihihi) och dricker min älskade cola-light. ♥
Abstinensen av min medicin leder till missbruk av cola... Fast jag kan nog leva med det! ;)

Nu måste jag se efter vad mitt barn håller på med!!!
B

Trött i huvudet av allt bloggfixande och "hjärtat" är vänt ut och in.
Har bestämt mig för att prova med att tvärt sluta med min medicin och får se hur roligt det här blir då jag redan känner av det. Mest är det nog abstinens och oro över vad som kan hända - men ah..
Läskigt att en medicin som ska hjälpa en kan få en att må väldigt dåligt också. Lite bakvänt kanske?

Är väldigt nostalgis idag också vilket jag inte alls tycker om! Det får mig att längta efter saker jag inte absolut inte borde längta efter... Men vad gör man när känslorna redan brutit sig in i systemet och forsar i denna stund ut i blodådrorna.
Ska nog duscha bort dessa känslor tror jag :) Allting blir bättre efter att man fått skölja av sig med hett vatten en stund. Det och en cigg skulle inte vara helt fel... Har dock bara tillgång till det förstnämnda hoho. ;)

Imorgon ska katten opereras så det blir att svälta ut henne efter midnatt, haha. (Hon får inte ha mat i magen innan operationen.) Och medan mitt hjärta ligger under skalpellen ska jag vandra ned på Nt's små gator och lämna tillbaka lite av det jag köpte och köpa lite annat istället; inklusive en mysdress om jag hittar någon som passar min 'varit-död-en-månad' hudfärg.... Hihi :D

Har kommit en bra bit med bloggen med. Lite småsöt men samtidigt inte för mycket..
B
Jag& älskade lilla Nate. (Engelskt uttal)

Beatrice Cecilia Lizette Westerlund. 19 år, 164 cm lång, arbetslös och mästare på att sova.
Idag är det söndagen den 27 Februari och jag har en bra dag. Tänka sig, på en söndag! ;)
Jag gillar att skriva smileysar i mina texter (bortsett från när jag skriver seriöst) för jag tycker det ger lite mer inlevelse i texten. Foki skrev någonting liknande nån gång och jag håller fullständigt med. =)
It's cute, hihi!

I alla fall, idag är det söndag och jag trodde att jag skulle fotas idag, men jag hade helt missuppfattat det hela för det är inte förrän nästa söndag. Ooops!
Så idag ser jag på film, som jag sen kan ta bort från datorn så jag får lite utrymme! Har alldeles för mycket filmer och serier som jag aldrig sett. Så tänkte att jag tittar på dem och deletar sedan skiten. ;)
Det och så har jag bestämt mig för att ändra på bloggen igen, så ursäktar om den är lite rörig ett tag.

Smell ya later,
B