Denna kväll har spenderats inne i huvudstaden tillsammans med bästa vännen o mamma Lillhammar ! Vi var på Brunnsteatern fyra och såg föreställningen Äggröra; ett gäng glada kvinnliga stå-upp komiker som slog undan stolen för oss (de var roliga, med andra ord) och pengarna de samlade in gick till bröstcancer fonden!

Så haft en fantastisk kväll fylld av skratt och en rejäl dos av girl-power! Woho! 

Nu har jag bäddat ner mig för att hinna få lite skönhetssömn;) 
Peace!;* 
Ohlo!
Det är lördag. Gosar hemma i min underbara säng efter en trevlig kväll hemma hos syrran&Co. :) Gårdagen bestod av lite plugg o god mat @ Lillhammar&Anderssons; riktigt mysigt som vanligt. 
Så det har varit en bra helg!

Ligger o funderar över livet. Funderar och planerar. Tankar om kosten, träningen, hur jag verkligen tänker lägga fokus på bål nu; måste stärka upp rygg&mage! Jag vill minska lite i omfång kring höfterna (fuskat en hel del senaste veckorna hehe ) och kirra en septum (piercing i nosen). Vet inte varför, men en septum känns så himla jag!;) Så får min tungpiercing sällskap. 

Detta får bli min ego månad där JAG står i fokus. Det var länge sen det. 


Ha en fortsatt trevlig lördag!
Peace out!;*


I en jobbig tid som denna är det så skönt att jag har en underbar familj o grymma vänner som ställer upp! Och en klass där man blir bemött med respekt, vänlighet och positiv energi. 

Allt blir bra tillslut. 
Peace..;*