Klockan är sent och jag har ännu inte kommit i säng... Vilket är okej eftersom jag inte börjar förrän 9 imorrn (fuckyeah!) Vill inte sova, orkar inte med måndag just nu, vill inte behöva stiga upp och använda min hjärna. Vill koppla bort tankar och känslor, lyssna på musik och drömma mig bort till något som inte finns inom räckvidd.
 
Men bjuder på två riktigt mysiga bilder från deviantart och säger godnatt!
;*
-Gammal bild-
 
Ibland hatar jag när man kommer till insikt om saker och inser att man, oavsett vad, måste ändra på dem... Så denna söndag resulterade i en mycket dålig dag... Och trots att jag vaknade vid halv 4 idag så tänker jag försöka sova snart. Sen är det bara två skoldagar kvar innan hemf'ärd. Nog för att jag börjar undra lite vadfan jag ska hem och göra i ensamheten i nästan två veckor ;)
 
;*
Lagom trött efter gårdagens dansade och trots att jag var nykter så har det varit en slö "bakisdag". Dock beror detta på min förkylning men ändå ;) Så idag har jag haft spel/godis/mysdag med tre grabbar i huset och haft det riktigt kanon kan jag lova! :) Goa vänner har man, må jag säga.
 
Nu ska jag krypa i säng och ha ångest över att det är söndag imorrn... Fyfan. Nåja, snart lov ;)

;*