God middag! 
Denna helg har bestått av vabbning, födelsedagsfirande med familj+vänner (fyller 22 år imorrn..) och skräckupplevelse ute i skogarna hos Mårten. Var ute och gick igår kväll och hittade plötsligt en sönderrostad trehjuling hängandes i ett träd, scary shit!;)  

Längtar så efter gymmet men blev förkyld såklart.. Tredje året i rad som jag är sjuk på min födelsedag haha!
      
“What we are today comes from our thoughts of yesterday, and our present thoughts build our life of tomorrow: Our life is the creation of our mind.”Efter en lång dag ligger jag äntligen i sängen, mör i benen efter ett benpass. Det blev ett kortare pass idag men det kändes ändå!

Innan det blev det mys fika med L o mammaL, hur trevligt som helst!
Lyckades även förälska mig i ett par träningsbyxor från H&M!! Sjukt sköna o satt jätte bra. Vill ha mina pengar genast innan de tar slut.. 

-"Do it for yourself."


 
Det verkar som att våren har anlänt till vårt dystra norden! Men jag har ändå känningar om att ännu lite snö ligger och lurar runt hörnet... Min positiva inställning ändras inte för det! Det gäller ju att njuta medan det som är bra varar.
 
Idag kirrade jag gymkort (now there's no backing down) gick ca 40 min på gåband - så skönt!
Nu tar jag en paus från verkligheten med en kopp kaffe och njuter av min tillvaro innan det är dags att sätta igång med städning och matlagning!
 
 
 
You have power over your mind - not outside events. Realize this, and you will find strength.
- Marcus Aurelius