Min älskade storasyster fyller år idag och det är så trist att jag inte är hemma och kan fira henne :( Men får ta igen det snart! Med tårta, presenter och hela köret höhöhö!
 
Älskar dig sis!
 
(Bild tagen nån gång för ett år sedan)
 
Klockan är cirka halv 7, jag äter choklad och är allmänt uttråkad. Har tagit helg(då vi är lediga imorgon) och det känns... Ja, skönt. Den här veckan har bara sprungit iväg utan några större problem ;)
 
Snart två veckor i Skurup... Känns konstigt, men bra åtminstone. Hemlängtan kommer och går men ännu är den uthärdlig :) Dock så är det otroligt jobbigt att vara ifrån pojkvännen... igen. Förhoppningsvis träffas vi väldigt snart igen :)

Funderar på att äta någonting vettigt och sen duscha... Eller gå och ut leta efter någon att umgås med hehehe. Får sääää.
 

:*
B


Jahopp, så har man överlevt den första delen av veckan med bravur. Två dagar kvar och sen ledig på fredag, gött! :) Just nu tar jag en liten uppdateringspaus från min läxa.. Ska skriva en uppsats om blixtlåset haha.

På bilderna ovan förklaras min helg/måndag; Game of thrones hela söndagen (grymt), skiss av ett framtida flygplan som var en uppgift och sedan en tävling där vi skulle bygga broar av sugrör och lim sedan se vilken som bl a klarade mest tyngd, minst materialåtgång och mest estetiskt tilltalande.. Min grupp vann ;) (den i mitten med två spetsiga saker) Och igår var jag och shoppade med två klasskompisar i Malmö och hittade lite finfint :)

Nej, nu ska jag skriva klart uppsatsen och sedan sova en stund tror jag o.O Inatt vid fyra är det nollning för ettorna och det lär vi alla få lida av... morr ;)

Ciao,
B