Varit barnvakt tre dagar i sträck, varav de två senaste har lillplutten varit sjuk. Feber, ont överallt o en mun full av blåsor. Och självklart med mitt värdelösa immunförsvar så har även jag blivit krasslig (ont i halsen o allmän sjukdoms känsla). I samma veva är jag i en "introvert" vecka så är egentligen ultimat att bara få ligga i soffan, ensam o glo serier ;) Önskar dock litegrann att jag hade någon som kunde köpa isglass åt mig:/ Nåja, blir bättre snart!

Nej, ska återgå till mitt serietittande hoho;*


Kände att det var dags att uppdatera denna blogg igen. Otroligt att trots att jag är arbetslös så har jag knappt tid för ego-nöjen (kvalitetstid med mig själv) längre och det är ganska trist faktiskt. 

Gjorde comeback på gymmet för några dagar sedan vilket kändes aaawesome! Tyvärr åkte jag på någon konstig förkylning efteråt och nu mensvärken från helvetet, och eftersom tiden är knapp så skjuter jag upp gymmet en dag till. Dock faktiskt kört lite lätt hemma träning, woop woop!

Hittade en klänning till brorsans bröllop med i onsdags och käkade en himmelsk lunch med mammi: italiensk färskpasta med räkor mmm.

Ikväll blir det grillning och chill med goa människor!

Peace out;*