Klockan tickar fortare än vanligt (egentligen inte men det känns så) och jag har bara två små uppgifter kvar sen är jag klar med skolan. Gör jag dem? Nej... Så sjukt trött för tillfället och på smått dåligt humör. Börjar få hemlängtan nu, grov hemlängtan. Samtidigt så sliter det i hjärtat att jag ska skiljas från denna plats och alla fina människor.
 
Men om en vecka och tre dagar bär det av hemåt mot Norrtälje igen!
 
;*

Tre uppgifter kvar och sen är jag klar med skolan, woopwoop! Detta firades med middag med Emelie, hårfärg samt lite annat smått och gott.

Imorgon bär det av in till Malmö och på eftermiddagen blir det utspark för oss i 3:an. Spännande... ;)

God natt!

Hej hej hallå!

Idag har några av oss i 3:an spenderat dagen inne i Malmö och besökt en moské, en buddhist och en katolsk folkhögskola (avslutande moment i religionskursen). Måste säga att jag äääälskar Malmö! Det borde vara vår huvudstad.. Så mycket bättre/finare än Stockholm hehe.

Längtar tills på lördag då jag, Emelie och eventuellt Mike ska åka in igen för att shoppa lite. Ska köpa klänning till skolavslutningen, guldkedja och möjligtvis färga håret i en lite mörkare blond färg:) Jämna ut det hela lite, trött på min maffiga utväxt ;/

Nu ska jag sova gott för imorgon väntar en låååång dag!
;*