Det är tisdagen den 23:e april och idag är livet rätt så sunkigt, i all ärlighet.
Jag har ingen mat, slutat röka så har abstinens, totalt utmattad både fysiskt och psykiskt, ligger efter i plugget, saknar min familj så brutalt mycket och bor 70 mil ifrån min pojkvän... Yeah yeah, mini-problems I know... But still!
 
Längtar hem nu... Så sjukt mycket. Längtar efter sommaren... Men samtidigt inte för jag är orolig för att jag inte kommer hinna avsluta alla kurser innan denna termin är slut. Och frågan är; vad gör jag då??

Nåja, får tackla det problemet när jag blivit piggare och har mat i magen. Kan det bli torsdag nu så jag får pengar???? Huuuungrig!

 Over and out, ;*
Hejhejhej!
 
Tillåt mig att berätta att livet är ganska grymt emellanåt! Har varit en upplevelserik vecka detta!
Vi som går årskurs 3 hade uppsats vecka; vi satt alltså i 4½ dagar och skrev en vetenskaplig uppsats om utvalt ämne. Jag skrev om nötköttsproduktionen- och konsumtionens påverkan på vår miljö och hälsa... Gick sådär alltså, men klar i tid blev jag och i samma veva så sprack ett blodkärl(eller dylikt) i mitt högra öga och jag såg suddigt. Stress hahaha?
 
Igår blev det att färga tygväskor i batik färger (hippie-style) till Skurups festivalen och sedan blev det alkohol med underbara, fina vänner! Anne delade med sig av sin fina stämma och Emelie dansade med hippie-duken; fantastiskt.
 
Inte långt kvar nu tills det är slut.... :(
Känns inte riktigt okej. Ska bli skönt att bli klar med skolan men mitt liv är här nere nu, här trivs jag så sjukt bra med mina nyfunna vänner. Här passar jag in... Ska dock bli underbart på samma gång att få komma hem till nära och kära!
 
Aja, nog med detta.
;*