Söndag, enda lediga dagen den här veckan då det var öppet hus igår!
Är dessutom tillbaka här på blogg.se då nattstad var alldeles för... attention-seeking?... för mig. Egentligen har inte jag tid till bloggning, men just idag då jag har lite ensam tid över så slänger jag i alla fall upp lite bilder.
 
Så vad har jag haft för mig? Umgåtts med fina vänner, fått en till tand, flyttat till ett annat hus MED EGEN TOALETT(fantastiskt att slippa en toaring full av pubishår) och pluggat som ett svin. Snart är det påsklov och då bär det återigen av mot Norrtälje, familjen, andra vänner och kärleken.
 
Nu; plugg.......
 
Denna lördag har spenderats med näsan i naturkunskaps boken... Fyra-fem timmars intensivt pluggande och jag har nu sådant otroligt stor brist på fullt funktionella hjärnceller! Men cirka två uppgifter kvar sedan är jag klar med Naturkunskap A!!! :DDD Är super glad och väldigt nöjd med mig själv för tillfället!

Så antingen så tar jag ledigt nu och tar helg på riktigt och fortsätter imorgon, eller sitta uppe och skriva tills jag är klar... Bör i alla fall äta någonting innan! ;) I natt kommer jag att sova gott i alla fall!
 
;*

Idag har varit en av de bästa dagarna någonsin här i blåsiga Skåne! Effektiv skoldag med mycket skratt och sol. Umgänge med fina människor och ännu mer skratt. Skratt. Glädje. Lycka. Fina vänner bidrar till min nuvarande lyckokänsla nu när jag förnöjt ligger i sängen och lyssnar på musik. Helt nykter men äckligt mätt efter pizza. Imorgon blir det nog till o träna om jag vill hålla formen efter många många dagars onyttighet!;)

Men det är en strunt sak nu, i mitt underbara lyckorus!
Godnatt;*