Ligger i skrivande stund i min obekväma säng och lider av en fruktansvärd hemlängtan... :( Fullt medveten om att det är mina hormoner som talar (PMS) men tappar likväl suget för allt; skola, göra saker, äta.. Gick från världens gladaste tös till ett ynkligt barn som vill hem till sin mamma, haha! Underhållande att vara kvinna emellanåt, må jag säga!

Fick idag höra att jag var en stjärnelev och bortsett från en del uppgifter som måste lämnas in så ligger jag väldigt bra till i skolan. Bara att kämpa på nu allt jag kan!! Tre månader kvar och jag är såååå stressad!!

Nej nu får det bli lite skönhetssömn så man ser presentabel ut imorgon!
;*

Så var lovet snart över, blir dock en extra dag hemma då jag har blivit sjuk!:( Ligger just nu i sängen med papperstussar uppkörda i näsan, huvudvärk, feber och halsont; typiskt.

Varit ett bra lov dock; hunnit träffa familj, vänner och pojkvännen! Samt shoppat en hel del haha, oops! Och imorrn fyller jag 21 år... Man blir ju inte yngre med åren haha ;)

Nej nu ska jag vila och vänta på att nån kommer och håller mig sällskap!
;*

Efter en mysig dag hemma i barndomshemmet så ligger jag nu i sängen med katthår i ögon och näsa(antagligen öron också)

Imorgon ska jag beställa byxorna på bilden nedan, samt runda brillor om jag kan hitta ett par som inte kostar pengar jag inte har!

Nu ska jag sova!!