Imorgon är det dags... Imorgon ryker mitt ojämna, mångfärgade och sönderslitna hår! Dags att återvända till kategorin "korthårig" igen ;) 

Vill så gärna ha långt hår men det är så sjuuukt slitet!! Så klipper av det och börjar om (nåde den som ger sig) och förhoppningsvis kommer mitt hår må bättre i framtiden eftersom jag 1. Slutat med giftiga produkter och 2. Tvättar det mer sällan och 3. Äter sååå mycket bättre/mer varierat än förut. 

"Beauty comes from the inside" ett citat som stämmer bra in vad gäller personlighet och vad du stoppar i dig. För allt du äter syns inte bara på den mängd fett du har på kroppen utan även på håret, huden, naglar etc. 

Längtar, längtar, längtar...
Hej hej hallå alla läsare! (Hej Ebba haha)

Tar en paus med en mager lunch bestående av blondgrapefrukt och funderar på hur jag borde klippa mig. Ska eventuellt klippa mig på torsdag woho! Vill så gärna ha långt hår men det är inte värt det när håret är som en stor svintoboll... Aldrig mer bleka? Mhm! 

Jag har även kommit underfund med att jag måste flytta härifrån. Och jag överväger att flytta lite uppåt i landet denna gång och ta del av Nordens vackra natur!

Aja, nog från mig. Nu ska jag inhalera denna frukt.
;* 

~Om jag vill, så kan jag~